^Ugrás az oldal tetejére

Civil Szervezetek Sárbogárdon és Környékén

Civil szervezetek

Bogárd-Dal Kulturális Közhasznú Egyesület

Sárbogárd város és térsége kulturális életének fejlesztéséért tenni akaró magán és jogi személyek, csoportok összefogása, Sárbogárd város felemelkedése a település és térsége kulturális életének szervezése, működtetése útján, a város zenei hagyományainak ápolása, zenei ismeretterjesztés, a közművelődés elősegítése, rendezvények szervezése, az azokon történő fellépés, művészeti csoportok támogatása, az ifjúság közösségi életbe történő bevonása a szabadidő hasznos eltöltésére, felnőttképzés, kulturális kapcsolatok kialakítása - elsősorban az euroatlanti államokban lévő - településekkel, településeken működő közösségekkel.

Bogárd és Térsége Tűzoltó Egyesület

Sárbogárd városban és térségében szolgáló és szolgált tűzoltók érdekképviselete, a nyugállományú tűzoltók számára programok szervezése, tűzvédelmi és műszaki mentési feladatok megvalósítása, önkéntes tűzoltók képzésének biztosítása, tűzvédelmi felvilágosításról való gondoskodás.

Csipike Egyesület

Fejlesztő eszközök térítésmentes kölcsönzése a súlyosan, halmozottan sérült gyermeket nevelő szülők számára.Pályázatfigyelés, pályázatírás, az ellátatlan gyermekek felkutatása, anyagi és tárgyi segítségnyújtás; tájékoztatás.

Honvéd Bajtársi Egyesület, Sárbogárd

Segítik a területen folyó honvédelmi nevelőmunkát, a közösségi életet szervezik.

Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete

érdekvédelem, tanácsadás, munkalehetőségek felkutatása, terjesztése, rehabilitációs, kulturális, sport programszervezés, adománygyűjtés, képzések, oktatások szervezése, segédeszköz-ellátás

Összefogás Pusztegres Jövőjéért Egyesület

Philia Sárbogárdi Protestáns Egyesület

Pusztaegres Jövőjéért Egyesület

Pusztaegresi Polgárőr Egyesület

Rétszilasért Egyesület

Sárbogárdi Kulturális Egyesület

2009-ben alakult az egyesület azzal a céllal, hogy segítse, fejlessze a Sárbogárdon és környékén élő emberek kulturális, közművelődési, felnőttképzési és sport tevékenységét. Az egyesület 2010 óta közművelődési megállapodással üzemelteti a sárbogárdi József Attila Művelődési Házat.

Sárbogárdi Lovas Egyesület

Sárbogárdi Múzeum Egyesület

Sárbogárdi Polgárőr Szervezet

Sárhatvanért Egyesület

Sárszentmiklós Egyesület

Hagyományok őrzése, hagyomány-teremtés. A csoportok működési lehetőségeinek, feltételeinek megteremtése, segítése.

Copyright © 2013. civil.bogard.hu  Rights Reserved.